Щавлевий суп без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і поживний супчик для всієї родини - це відмінний варіант! Рекомендую рецепт приготування щавлевого супу без яєць, в літню спеку він стане прекрасним обідом або вечерею. Спробуйте самі!
Всі звикли до супу щавлевої з яйцем. Але і без яйця супчик виходить чудовим. Для приготування щавлевого супу без яєць знадобиться курка (у мене були курячі гомілки), свіжий щавель, парочка картоплин і Жирненький сметана для подачі. До речі, якщо вам суп здасться не сильно кислим, збризніть його лимонним соком.
- Курка - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Сухий кріп - 1 Чайна ложка
- Щавель - 150 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Часник - 3 зубчики
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Вода - 3 L
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Промийте курку, чистий kartoshku, морквину і цибулю, а також часник.
Картоплю порізати кубиками, цибулю і моркву поріжте дрібно, четвертинками, щавель поріжте крупно.
У чашу мультиварки налийте трохи олії рослинного і в режимі "жарка" обсмажуйте до рум'яного кольору цибулю, морквину і часник.
Покладіть потім в мультиварку курку, картоплю, залийте все водою. Увімкніть режим "гасіння" в годину.
Потім курку дістаньте, а м'ясо відокремте від кісток, поверніть м'ясо в суп, додайте щавель і ложку кропу. Увімкніть режим "гасіння" з 15 хвилин.
В готовий борщ зелений без яєць перед подачею додайте сметану. Смачного!