Рецепт Самса зі свининою фото

Самса зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Самсун - відома і всіма улюблена випічка. У народі їх ще називають трикутничками. Розповім вам, як приготувати самсу зі свининою.

Опис приготування:

Отже, самса зі свининою.

1. По перше, необхідно приготувати листкове тісто. Ви можете замісити його самі або ж купити в магазині. Листкове тісто відмінно зберігається при заморожуванні. Тому я часто роблю його 1-2 кг і заморожують.

2. Тісто розкачати. Розріжте на квадратики. Обов'язково рівні.

3. Свинину наріжте невеликими шматочками або перемолу її в фарш. Якщо ви готуєте фарш, перемолу разом з цибулею, якщо будете начиняти самсу шматочками свинини, то цибулю дрібно нарубати і змішайте зі свининою.

4. Обов'язково посоліть і поперчіть начинку.

5. Візуально розділіть квадратики з тіста на дві половини так, щоб візуально вийшло два трикутника. І на одну сторону викладіть столову ложку начинки.

6. Заліпіть трикутнички по краях.

7. Змастіть самсу збитим яйцем.

7. Самса зі свининою випікається в розігрітій на 200 градусів духовці близько 35-40 хвилин.

Смачного.

  • Листкове тісто - 500-700 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
Отже, самса зі свининою.

1. По перше, необхідно приготувати листкове тісто. Ви можете замісити його самі або ж купити в магазині. Листкове тісто відмінно зберігається при заморожуванні. Тому я часто роблю його 1-2 кг і заморожують.

2. Тісто розкачати. Розріжте на квадратики. Обов'язково рівні.

3. Свинину наріжте невеликими шматочками або перемолу її в фарш. Якщо ви готуєте фарш, перемолу разом з цибулею, якщо будете начиняти самсу шматочками свинини, то цибулю дрібно нарубати і змішайте зі свининою.

4. Обов'язково посоліть і поперчіть начинку.

5. Візуально розділіть квадратики з тіста на дві половини так, щоб візуально вийшло два трикутника. І на одну сторону викладіть столову ложку начинки.

6. Заліпіть трикутнички по краях.

7. Змастіть самсу збитим яйцем.

7. Самса зі свининою випікається в розігрітій на 200 градусів духовці близько 35-40 хвилин.

Смачного.

Схожі рецепти