Самса зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Самсун - відома і всіма улюблена випічка. У народі їх ще називають трикутничками. Розповім вам, як приготувати самсу зі свининою.
Отже, самса зі свининою.
1. По перше, необхідно приготувати листкове тісто. Ви можете замісити його самі або ж купити в магазині. Листкове тісто відмінно зберігається при заморожуванні. Тому я часто роблю його 1-2 кг і заморожують.
2. Тісто розкачати. Розріжте на квадратики. Обов'язково рівні.
3. Свинину наріжте невеликими шматочками або перемолу її в фарш. Якщо ви готуєте фарш, перемолу разом з цибулею, якщо будете начиняти самсу шматочками свинини, то цибулю дрібно нарубати і змішайте зі свининою.
4. Обов'язково посоліть і поперчіть начинку.
5. Візуально розділіть квадратики з тіста на дві половини так, щоб візуально вийшло два трикутника. І на одну сторону викладіть столову ложку начинки.
6. Заліпіть трикутнички по краях.
7. Змастіть самсу збитим яйцем.
7. Самса зі свининою випікається в розігрітій на 200 градусів духовці близько 35-40 хвилин.
Смачного.
- Листкове тісто - 500-700 грам
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 300 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. По перше, необхідно приготувати листкове тісто. Ви можете замісити його самі або ж купити в магазині. Листкове тісто відмінно зберігається при заморожуванні. Тому я часто роблю його 1-2 кг і заморожують.
2. Тісто розкачати. Розріжте на квадратики. Обов'язково рівні.
3. Свинину наріжте невеликими шматочками або перемолу її в фарш. Якщо ви готуєте фарш, перемолу разом з цибулею, якщо будете начиняти самсу шматочками свинини, то цибулю дрібно нарубати і змішайте зі свининою.
4. Обов'язково посоліть і поперчіть начинку.
5. Візуально розділіть квадратики з тіста на дві половини так, щоб візуально вийшло два трикутника. І на одну сторону викладіть столову ложку начинки.
6. Заліпіть трикутнички по краях.
7. Змастіть самсу збитим яйцем.
7. Самса зі свининою випікається в розігрітій на 200 градусів духовці близько 35-40 хвилин.
Смачного.