Рецепт Самса з шинкою і сиром фото

Самса з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Листкове тісто, Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка

Розповім, як приготувати самсу з шинкою і сиром, найсмачніше і швидке блюдо. Набір продуктів для приготування дуже простий і доступний, до того ж тісто беру вже готове і просто розморожувати.

Якщо часу в обріз, а гості на порозі - цей рецепт просто ідеальний, тим більше, що продукти для його приготування часто можна знайти в холодильнику. Замість шинки добре підійде і звичайна ковбаса, твердий сир можна замінити плавленим. Це хороший варіант для закуски або перекусу на роботі.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Шинка - 100 грам
  • Сир - 100 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль і спеції - За смаком
самса з шинкою і сиром - фото крок 1
1. Одне яйце вбиваю в миску, одне залишаю для змазування. Сир нарізаю шматочками, можна і на терку, шинку нарізаю такими ж шматочками, як і сир.
самса з шинкою і сиром - фото крок 2
2. Зелень мою і витираю паперовим рушником, яйце в мисці змішую з сіллю і спеціями (чорний перець), виделкою збиваю.
самса з шинкою і сиром - фото крок 3
3. До збитого яйцю додаю сир, шинку і петрушку, перемішую. Листкове тісто розкочують в тонкий пласт, зберігаю прямокутну форму.
самса з шинкою і сиром - фото крок 4
4. Розрізаю тісто на 16 рівних частин, ближче до краю викладаю по столовій ложці начинки.
самса з шинкою і сиром - фото крок 5
5. Накриваю начинку іншим краєм і щільно защипують, зробив це фігурно.
самса з шинкою і сиром - фото крок 6
6. Деко застеляють пекарської папером і викладаю самсу. В окремій мисці збиваю залишився куряче яйце і пензлем змащую випічку.
самса з шинкою і сиром - фото крок 7
7. Ставлю в розігрітий до 180 градусів духовку на 15-25 хвилин. Подаю самсу прямо с противня, смачного!

Схожі рецепти