Самогон з кавуна
(покроковий рецепт з фото)
У кавуні, як відомо, дуже багато цукру, а цукор - основа будь-якого алкоголю, адже без цукру не буває бродіння! Саме так і виник у кого-то рецепт приготування самогону з кавуна. Оригінально!
Такий самогон з кавуна в домашніх умовах готується легко і просто. У вас вийде напій, Котрий, звичайно ж, я вам в чистому вигляді вживати не рекомендую, зате для коктейлів така база - чудове рішення! Набагато ніжніше і легше горілки виходить, так що цей кавуновий самогон користується успіхом у жінок!
- Кавун - 15 кілограм (м'якоть без шкірки і кісточок)
- Цукор - 5 кілограм
- Винні дріжджі - 300 грам
- Вода - 15 літрів
1. М'якоть відокремлюємо від шкірки, виймаємо всі кісточки. Ріжемо довільного розміру шматочками і складаємо в ємність для бродіння.
2. Подачі води, цукор і розведені дріжджі. Перемішаємо, поки не з'явиться піна від дріжджів. Потім поміщаємо під гідрозатвор.
3. Залишимо в такому вод вигляді на два тижні в теплому місці. Коли бульбашки перестануть виділятися - напій готовий!
4. Це відмінний спосіб зробити своїми руками основу для алкогольних коктейлів в домашніх умовах!