Рецепт Самогон з кавуна фото

Самогон з кавуна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Кавун
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 11 дн. 21 г. 0 хв.

У кавуні, як відомо, дуже багато цукру, а цукор - основа будь-якого алкоголю, адже без цукру не буває бродіння! Саме так і виник у кого-то рецепт приготування самогону з кавуна. Оригінально!

Опис приготування:

Такий самогон з кавуна в домашніх умовах готується легко і просто. У вас вийде напій, Котрий, звичайно ж, я вам в чистому вигляді вживати не рекомендую, зате для коктейлів така база - чудове рішення! Набагато ніжніше і легше горілки виходить, так що цей кавуновий самогон користується успіхом у жінок!

  • Кавун - 15 кілограм (м'якоть без шкірки і кісточок)
  • Цукор - 5 кілограм
  • Винні дріжджі - 300 грам
  • Вода - 15 літрів
самогон з кавуна - фото крок 1
1. М'якоть відокремлюємо від шкірки, виймаємо всі кісточки. Ріжемо довільного розміру шматочками і складаємо в ємність для бродіння.
самогон з кавуна - фото крок 2
2. Подачі води, цукор і розведені дріжджі. Перемішаємо, поки не з'явиться піна від дріжджів. Потім поміщаємо під гідрозатвор.
самогон з кавуна - фото крок 3
3. Залишимо в такому вод вигляді на два тижні в теплому місці. Коли бульбашки перестануть виділятися - напій готовий!
самогон з кавуна - фото крок 4
4. Це відмінний спосіб зробити своїми руками основу для алкогольних коктейлів в домашніх умовах!

Схожі рецепти