Самогон на яблуках
(покроковий рецепт з фото)
Самогон на яблуках - це саме той алкогольний напій, який ви можете самостійно приготувати в домашніх умовах.
Якщо у вашому розпорядженні виявилося багато яблук, то ви можете не тільки зварити з них повидло, але і зробити самогон. Якщо ви будете дотримуватися всі поради з даного рецепта, то самогон вийде ароматним, без сторонніх присмаків. Щоб дізнатися, як приготувати самогон на яблуках, читайте цей рецепт.
- Яблука - 1, 5 кілограма
- Горілка - 1 літр
- Вода - 1/2 L
- Цукор - 300 грам
Для яблучного самогону слід вибирати дуже соковиті і стиглі плоди. Їх слід ретельно вимити і нарізати на шматочки. Попередньо видаліть з яблук серцевини з кісточками.
Перекладіть підготовлені яблука в скляну або металеву банку. Залийте фрукти горілкою або самогоном. Якщо ви використовуєте самогон, то він повинен бути якісним, добре відфільтрованим.
Поставте бутель з яблуками і горілкою в тепле місце на два тижні. Періодично струшуйте посуд. Через чотирнадцять днів процідіть рідину через марлю.
Розлийте проціджений рідина по скляних пляшках. Зваріть з цукру і води сироп, варіть до повного розчинення кристалів. Розлийте сироп по бутлях і залиште їх ще на чотири дні.
Готову брагу процідіть і переженете кілька разів за допомогою самогонного апарату. Напій зберігайте в холодильнику і подавайте охолодженим.