Рецепт Самогон на яблуках фото

Самогон на яблуках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 20
Час приготування: 15 дн. 20 г. 0 хв.

Самогон на яблуках - це саме той алкогольний напій, який ви можете самостійно приготувати в домашніх умовах.

Опис приготування:

Якщо у вашому розпорядженні виявилося багато яблук, то ви можете не тільки зварити з них повидло, але і зробити самогон. Якщо ви будете дотримуватися всі поради з даного рецепта, то самогон вийде ароматним, без сторонніх присмаків. Щоб дізнатися, як приготувати самогон на яблуках, читайте цей рецепт.

  • Яблука - 1, 5 кілограма
  • Горілка - 1 літр
  • Вода - 1/2 L
  • Цукор - 300 грам
самогон на яблуках - фото крок 1
Для яблучного самогону слід вибирати дуже соковиті і стиглі плоди. Їх слід ретельно вимити і нарізати на шматочки. Попередньо видаліть з яблук серцевини з кісточками.
самогон на яблуках - фото крок 2
Перекладіть підготовлені яблука в скляну або металеву банку. Залийте фрукти горілкою або самогоном. Якщо ви використовуєте самогон, то він повинен бути якісним, добре відфільтрованим.
самогон на яблуках - фото крок 3
Поставте бутель з яблуками і горілкою в тепле місце на два тижні. Періодично струшуйте посуд. Через чотирнадцять днів процідіть рідину через марлю.
самогон на яблуках - фото крок 4
Розлийте проціджений рідина по скляних пляшках. Зваріть з цукру і води сироп, варіть до повного розчинення кристалів. Розлийте сироп по бутлях і залиште їх ще на чотири дні.
самогон на яблуках - фото крок 5
Готову брагу процідіть і переженете кілька разів за допомогою самогонного апарату. Напій зберігайте в холодильнику і подавайте охолодженим.

Схожі рецепти