Салат зі смаженими кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати салат зі смаженими кабачками - простий літній салат на кожен день, який порадує вас своїм смаком. Такий салат можна прикрасити і подати навіть на святковий стіл.
Салат, приготований за цим рецептом, виходить досить ситним завдяки обсмаженою кабачкам і відварною яйцям, тому його найкраще подавати на обід. Якщо вам подобаються більш дієтичні салати, заправте цей густий сметаною або приготованим в домашніх умовах майонезом. Кабачки найкраще брати невеликого розміру, щоб їх не потрібно було розрізати навпіл, так вони будуть гарніше виглядати в готовій страві.
- Крем - 150 грам (або майонез)
- Кабачки - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Яйце - 3-4 штук
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
1. Кабачки наріжте кільцями, приправити сіллю, перемішайте і залиште на 10 хвилин. На сковороді розігрійте олію і обсмажте на ньому кабачки з двох сторін.
2. Викладіть обсмажені кабачки на паперовий рушник, дайте жиру стекти і перекладіть їх в салатник (великі кільця розріжте навпіл).
3. Помідори і відварені яйця наріжте часточками, петрушку і зелену цибулю дрібно порубати, а часник подрібніть ножем. Змішайте всі інгредієнти і заправте салат сметаною або майонезом.
4. Посоліть і поперчіть салат до смаку, після чого подавайте на стіл. Смачного!