Рецепт Салат зі смаженими кабачками фото

Салат зі смаженими кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Молочні продукти , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Пропоную вам дізнатися, як приготувати салат зі смаженими кабачками - простий літній салат на кожен день, який порадує вас своїм смаком. Такий салат можна прикрасити і подати навіть на святковий стіл.

Опис приготування:

Салат, приготований за цим рецептом, виходить досить ситним завдяки обсмаженою кабачкам і відварною яйцям, тому його найкраще подавати на обід. Якщо вам подобаються більш дієтичні салати, заправте цей густий сметаною або приготованим в домашніх умовах майонезом. Кабачки найкраще брати невеликого розміру, щоб їх не потрібно було розрізати навпіл, так вони будуть гарніше виглядати в готовій страві.

  • Крем - 150 грам (або майонез)
  • Кабачки - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Яйце - 3-4 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
салат зі смаженими кабачками - фото крок 1
1. Кабачки наріжте кільцями, приправити сіллю, перемішайте і залиште на 10 хвилин. На сковороді розігрійте олію і обсмажте на ньому кабачки з двох сторін.
салат зі смаженими кабачками - фото крок 2
2. Викладіть обсмажені кабачки на паперовий рушник, дайте жиру стекти і перекладіть їх в салатник (великі кільця розріжте навпіл).
салат зі смаженими кабачками - фото крок 3
3. Помідори і відварені яйця наріжте часточками, петрушку і зелену цибулю дрібно порубати, а часник подрібніть ножем. Змішайте всі інгредієнти і заправте салат сметаною або майонезом.
салат зі смаженими кабачками - фото крок 4
4. Посоліть і поперчіть салат до смаку, після чого подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти