Салат з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Любіть салати на зразок тих, що подають в ресторанах, де багато зелені і легка заправка? Тоді рекомендую вам звернути увагу на цей приголомшливий варіант, як приготувати салат з яловичиною.
Опис приготування:
Що стосується заправки, то тут ви можете експериментувати, використовуючи різні магазинні салатні заправки або ті, які зроблені самостійно. Найпростіший варіант - це майонез, але краще, якщо він буде домашнім. Подавати до столу це блюдо найкраще, поки м'ясо ще тепле. Салатик досить легкий, але при цьому вельми ситний. Спробуйте обов'язково!
- Яловичина - 600 грам
- Огірок - 1 штука
- Листя салату - 1 пучок (можна взяти"Айсберг" )
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 7 штук (зварені круто)
- Моцарелла - 150 грам
- Сир - 100 грам (по бажанню)
- Насіння кунжуту або соняшнику - За смаком
- Майонез - За смаком (краще домашній)
- Сіль і перець - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте тонкими скибочками.
2. На сковороді розігрійте олію.
3. І обсмажте яловичину з двох сторін до рум'яної. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Паралельно підготуйте інші інгредієнти: вимийте і порвіть листя салату. Наріжте скибочками огірочок.
5. Додайте нарізаний скибочками сир"Моцарелла" .
6. І яйця.
7. Викладіть зверху шматочки м'яса, додайте за бажанням трохи сиру (або бринза). Полийте невеликою кількістю заправки і присипте насінням соняшнику або кунжуту. Негайно подавайте салатик до столу.
Смачного!
Смачного!