Салат з яловичиною та яєчними млинцями
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям ситних м'ясних салатів хочу розповісти, як приготувати салат з яловичиною і яєчними млинцями. Чудовий варіант на кожен день і на свято.
Цей салатик виглядає досить "ошатно", але при цьому він цілком може стати повноцінним обідом або вечерею. Я додаю в нього зовсім небагато майонезу, щоб він не був жирним. Завдяки огірочки салат виходить свіжим і соковитим. Це дійсно дуже класний і зовсім нескладний рецепт.
- Яловичина - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Огірок - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець, майонез, зелень - За смаком
- Грецькі горіхи - 20 грам
1. М'ясо вимийте і висушіть, підготуйте всі інші інгредієнти.
2. Наріжте м'ясо невеликими смужками.
3. Тонкими пластинками наріжте очищений часник.
4. На сковороді розігрійте олію і викладіть м'ясо.
5. Додайте часник і смажте яловичину до м'якості на середньому вогні. При необхідності влийте воду, щоб м'ясо протушкувати. Обов'язково в процесі посоліть і поперчіть.
6. Паралельно вбийте яйця в глибоку миску.
7. Додайте сіль, перець, збийте виделкою або вінчиком.
8. На окремій сковороді розігрійте трохи олії і підсмажте 3-4 тонких млинчика.
9. Остудіть їх трохи, скрутіть рулетиками і наріжте.
10. Невеликими брусочками наріжте свіжий огірочок.
11. На тарілку для подачі викладіть половину яєчних млинців.
12. І половину огірочка.
13. Додайте обсмажену яловичину.
14. Повторіть шари ще разок. Зробіть тонку сітку з майонезу.
15. Зверху викладіть м'ясо, що залишилося, присипте свіжою зеленню і подрібненими горішками.
16. Усе, салат з яловичиною і яєчними млинцями можна подавати до столу. Смачного!