Овочевий салат з яєчними млинцями
(покроковий рецепт з фото)
Любіть салати і готові ними харчуватися кожен день? Додайте до овочів підсмажений яєчний млинець - і ваш салат не тільки стане більш поживні, але і заграє новими фарбами!
У цей салат можна додавати будь-які овочі на ваш смак. Наприклад, замініть білокачанну капусту пекінської або брокколі, додайте огірки, яблука, морква. Замініть кукурудзу горошком або грибами - фантазуйте. Головне - не забудьте про млинці!
- Яйця - 2 штуки
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Зелень - 1/2 пучка
- Кукурудза консервована - 1/2 склянки
- Йогурт натуральний - 100 мілілітрів
- Гірчиця зернова - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 1-2 чайних ложок
Збийте яйця віночком з сіллю і улюбленої приправою до легкої піни. Я люблю додавати в яєчні суміші паприку. На змащену маслом сковороді приготуйте 2-3 тонких яєчних млинчика. Остудіть, скрутіть трубочкою і наріжте тонкою соломкою.
Тонкою соломкою нашинкуйтекапусту. Посоліть і трохи пам'ятаєте, поки капуста не стане м'якше.
Додайте тонко шінкованной цибулю, зелень, солодкий перець.
Викладіть помідори, нарізані кубиками і добре обсушену кукурудзу. Посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте в салат яєчні млинці і заправте на ваш смак. Я вважаю за краще змішати натуральний йогурт з гірчицею і лимонним соком для заправки.
Подавайте салат відразу ж, прикрасивши зеленню. Приємного!