Салат з яблуком і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, Пісні страви
, Рецепти сироїдіння
, Рецепти для схуднення
На обід
, На вечерю
, На полуденок
, На швидку руку
, На святковий стіл
, Романтична вечеря
, Святковий обід
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Вишуканий і простий рецепт салату з яблуком і сиром оцінять не лише вегетаріанці - цей салат із задоволенням їдять м'ясоїди, і навіть на святковому столі таке блюдо буде цілком доречно!
Опис приготування:
Дізнавшись, як приготувати салат з яблуком і сиром, ви в будь-який момент зможете приготувати це легке і красиве блюдо за лічені хвилини. Цей салатик чудово впишеться як в меню романтичної вечері, так і в повсякденний"перекус" на роботі.
Більш того - виклавши салат з яблука і сиру на грінки або крутони, ви отримаєте оригінальні бутерброди!
- Яблука кисло-солодкі - 2 штуки
- Стебла селери - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Йогурт натуральний - 4 Ст. Ложки (без добавок)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Петрушка - 20 грам
- Куркума - 1 щіпка
- Грецькі горіхи - 2 Ст. Ложки
Вичавити сік з половинки лимона.
Яблука вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками. Відразу ж збризнути лимонним соком, щоб не потемніли.
Сир натерти на крупній тертці.
Тонко нарізати стебла селери.
Подрібнити петрушку.
Збити йогурт з оливковою олією, сіллю і перцем. Можна додати дрібку куркуми - тоді соус придбає яскравий сонячний колір.
Перемістити всі інгредієнти в салатник, заправити соусом, перемішати.
Охолодити, перед подачею посипати волоськими горіхами.
Охолодити, перед подачею посипати волоськими горіхами.