Рецепт Салат з вареної грудкою фото

Салат з вареної грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Меню здорового харчування не можна уявити без курячої грудки. Це дієтичні м'ясо універсально і майже завжди є в холодильнику. Так що гарне блюдо зробити можна завжди і без особливих зусиль.

Опис приготування:

Якщо вам набридли звичні гарячі страви, то ви можете прочитати про те, як приготувати салат з вареної грудкою і селерою. Хоча заправка тут майонезна, але все-таки його можна вважати дієтичним. А можна і поміняти її на більш легку. Ситний салат можна використовувати в якості начинки в бургери.

  • Куряча грудка - 750 грам
  • Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Чебрець свіжий - 2-3 штук (гілочки)
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Селера стебло - 2-3 штук
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Майонез - 0, 5 склянки
  • Йогурт натуральний - 0, 5 склянки
  • Волоський горіх - 3/4 склянки (подрібнений)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат з вареної грудкою - фото крок 1
Залийте промиту грудку холодною водою. Додайте в неї розрізаний цибулю, чебрець і часник (можна не чистити). Доведіть воду до кипіння, а потім варіть курку протягом 15-20 хвилин до готовності.
салат з вареної грудкою - фото крок 2
Лук і селеру промийте, а потім наріжте їх невеликими шматочками.
салат з вареної грудкою - фото крок 3
Остигнула грудку наріжте середнього розміру кубиками.
салат з вареної грудкою - фото крок 4
З'єднайте в салатниці подрібнені горіхи, селера, Курка і цибулю. Додайте майонез, йогурт, сіль і перець за смаком.
салат з вареної грудкою - фото крок 5
Салат перемішайте. В кінці додайте подрібнену петрушку. Смачного!

Схожі рецепти