Рецепт Салат з буряка вареної фото

Салат з буряка вареної
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Буряк , Овочі , Горіхи , Грецькі горіхи
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Буряк можна використовувати не тільки для приготування салату «Вінегрет». Розповім ще один відмінний спосіб її застосування - як приготувати салат з буряка вареної, що робиться дуже легко і просто.

Опис приготування:

Буряк для салату можна запекти в духовці, мікрохвильової печі або відварити. Є у мене один секрет, як можна прискорити процес варіння буряка. Розміщую її в каструлю з водою і доводжу до кипіння, відразу після зливаю воду і заливаю овоч холодної, а потім вже відварюю буряк до готовності. Завдяки різкому перепаду температури, буряк вариться швидше.

  • Буряк - 5 штук (середні)
  • Волоський горіх - 5-6 штук
  • Йогурт - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
салат з буряка вареної - фото крок 1
1. Буряк відварюю, потім дістаю і остуджують (це займає близько 1-1, 5 годин). Волоські горіхи очищаю від шкаралупи.
салат з буряка вареної - фото крок 2
2. Буряк очищаю і натираю на крупній тертці, подрібнюю волоські горіхи в крихту, але не дуже дрібну (на блендері або качалкою). Часник чищу і пропускаю через прес, додаю пару ложок натурального йогурту без добавок.
салат з буряка вареної - фото крок 3
3. Змішую всі інгредієнти в салатник, салат можна подавати відразу, прикрасивши ядром волоського горіха.

Схожі рецепти