Рецепт Салат з буряка вареної фото

Салат з буряка вареної
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Буряк, Овочі, Горіхи, Грецькі горіхи
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Буряк можна використовувати не тільки для приготування салату «Вінегрет». Розповім ще один відмінний спосіб її застосування - як приготувати салат з буряка вареної, що робиться дуже легко і просто.

Буряк для салату можна запекти в духовці, мікрохвильової печі або відварити. Є у мене один секрет, як можна прискорити процес варіння буряка. Розміщую її в каструлю з водою і доводжу до кипіння, відразу після зливаю воду і заливаю овоч холодної, а потім вже відварюю буряк до готовності. Завдяки різкому перепаду температури, буряк вариться швидше.

  • Буряк - 5 штук (середні)
  • Волоський горіх - 5-6 штук
  • Йогурт - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
салат з буряка вареної - фото крок 1
1. Буряк відварюю, потім дістаю і остуджують (це займає близько 1-1, 5 годин). Волоські горіхи очищаю від шкаралупи.
салат з буряка вареної - фото крок 2
2. Буряк очищаю і натираю на крупній тертці, подрібнюю волоські горіхи в крихту, але не дуже дрібну (на блендері або качалкою). Часник чищу і пропускаю через прес, додаю пару ложок натурального йогурту без добавок.
салат з буряка вареної - фото крок 3
3. Змішую всі інгредієнти в салатник, салат можна подавати відразу, прикрасивши ядром волоського горіха.

Схожі рецепти