Рецепт Салат з вареної квасолі фото

Салат з вареної квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Бобові, Квасоля, Скумбрія
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Салати

Шалено смачний і ситний салат з вареної квасолі для всієї родини - це відмінна закуска на святковий стіл і не тільки! дивіться, як його приготувати, і беріть собі на замітку, не пошкодуєте!

Щоб приготувати салат з вареної квасолі, ви можете купити готову відварну квасоля, а можете відварити її заздалегідь. Сам процес нескладний, але він займає багато часу, так що квасоля краще попередньо замочити. Я робила салат з червоної квасолі, але ви можете відварити і білу квасолю. Картоплю також краще відварити заздалегідь (можна в мундирах, а можна просто так). За бажанням можете додати ще морквини або соленийх огірочків.

  • Квасоля варена - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Скумбрія копчена - 1 штука
  • Картопля - 200 грам
  • Рослинна олія - За смаком
салат з вареної квасолі - фото крок 1
Відваріть попередньо квасоля: замочіть її на ніч (або хоча б на кілька годин), потім промийте та відваріть до м'якості. Остудіть.
салат з вареної квасолі - фото крок 2
Цибуля поріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії. Додайте до квасолі.
салат з вареної квасолі - фото крок 3
Почистіть копчену скумбрію від кісток, поріжте її невеликими шматочками, додайте в салат.
салат з вареної квасолі - фото крок 4
Потім додайте відварну картоплю, порізаний кубиками.
салат з вареної квасолі - фото крок 5
Я салат нічим не заправляю, адже він і так вже солоний і змащений маслом від риби і цибулі. Просто перемішайте всі інгредієнти.
Смачного!

Схожі рецепти