Салат з вареної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачний і ситний салат з вареної квасолі для всієї родини - це відмінна закуска на святковий стіл і не тільки! дивіться, як його приготувати, і беріть собі на замітку, не пошкодуєте!
Щоб приготувати салат з вареної квасолі, ви можете купити готову відварну квасоля, а можете відварити її заздалегідь. Сам процес нескладний, але він займає багато часу, так що квасоля краще попередньо замочити. Я робила салат з червоної квасолі, але ви можете відварити і білу квасолю. Картоплю також краще відварити заздалегідь (можна в мундирах, а можна просто так). За бажанням можете додати ще морквини або соленийх огірочків.
- Квасоля варена - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Скумбрія копчена - 1 штука
- Картопля - 200 грам
- Рослинна олія - За смаком
Відваріть попередньо квасоля: замочіть її на ніч (або хоча б на кілька годин), потім промийте та відваріть до м'якості. Остудіть.
Цибуля поріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії. Додайте до квасолі.
Почистіть копчену скумбрію від кісток, поріжте її невеликими шматочками, додайте в салат.
Потім додайте відварну картоплю, порізаний кубиками.
Я салат нічим не заправляю, адже він і так вже солоний і змащений маслом від риби і цибулі. Просто перемішайте всі інгредієнти.
Смачного!
Смачного!