Салат з тунцем в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)
Тарталетки можна нафарширувати всім, чого вам тільки захочеться. Їх можна зробити самостійно, а можна купити вже готові (так простіше). Розповім, як приготувати салат з тунцем в тарталетках.
Консервований тунець дуже добре поєднується зі свіжими овочами, з сиром і зеленню. Такий салат можна укласти шарами і подати в загальному блюді. Для фуршету або краси можна укласти його в тарталетки. Їх краще відразу подавати до столу, інакше сама тарталетка розм'якне і стане не такою смачною.
- Тунець - 185 грам
- Яйце - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- tartalettes - 20 штук
- Кріп - 1 пучок
- Чорний мелений перець - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Яйця кладу в каструлю, наливаю воду і відправляю її на вогонь, відварюю яйця до готовності протягом 7 хвилин після закипання. Потім остуджують і нарізаю невеликим кубиком.
2. Цибуля чищу і обполіскую окропом, щоб позбутися від гіркоти, нарізаю його невеликими кубиками.
3. Свіжі огірки (можна солоні) мою і нарізаю невеликими шматочками. Зелень мою і подрібнюю.
4. Відкриваю банку тунця, перекладаю рибку на тарілку, розминаю виделкою.
5. У мисці змішую тунець, яйця, огірки і цибулину, за смаком додаю чорний мелений перець.
6. Кладу трохи майонезу і зелень, перемішую.
7. Розкладаю приготований салат з тунця по тарталетки, подаю його відразу ж, смачного!