Салат з тунцем і буряком
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами дуже класним і нескладним рецептом салату. Цікаве поєднання консервованої рибки з овочами припаде до смаку всім любителям легких і незвичайних страв. Раджу!
Пропоную Вашій увазі цікаву ідею, як приготувати салат з тунцем і буряком. При наявності відвареного буряка, процес займе мінімум часу, а результат точно не залишить вас в байдужих. Таке блюдо стане відмінним варіантом не тільки на кожен день, але і на святковий стіл.
- Буряк відварна - 2-3 штук
- Консервований тунець - 1 штука (баночка)
- Зелений горошок - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Часник - 1-3 зубчиків
1. Ось такий набір інгредієнтів вам буде необхідний, щоб повторити цей простий рецепт в домашніх умовах. Буряк раджу відварити заздалегідь, щоб потім не витрачати на це час.
2. Очистіть буряк, наріжте її невеликими кубиками. Викладіть в салатник.
3. Очистіть і подрібніть часник (можна пропустити його через прес).
4. Горошок можна взяти в стручках свіжий або консервований, наприклад.
5. Складіть всі інгредієнти в салатник.
6. Додайте трохи оливкового масла, солі і перцю. Акуратно перемішайте, салат можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!