Овочевий салат з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий салат з тунцем дуже нагадує відомий салат середземноморської кухні під назвою "нісуаз", але трохи простіше у виконанні, при цьому, він готується буквально за кілька хвилин.
Якщо у вашому холодильнику завалялася баночка консервованого тунця, обов'язково приготуйте салат в середземноморському стилі з овочами і тунцем. Це швидко, смачно і досить ситно. Як приготувати такий салат, дивіться в покроковому рецепті.
- Тунець - 1 банку (консервований)
- Салатний лист - 50-70 грам
- Зелена цибуля - 30 грам (або ріпчаста салатний цибулю)
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Яйця - 2 штуки (відварне)
- Оливки - 15 штук (або маслини)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Винний бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти, заздалегідь відваріть яйця.
Руками нарвіть листя салату, викладіть на дно тарілки. Наріжте огірки часточками, укладіть поверх салатних листків.
Наріжте помідор кубиками, викладіть зверху на огірки.
Викладіть на салат консервований тунець, великі шматочки подрібніть.
Поріжте часточками яйця і викладіть на салат, додайте оливки або маслини.
Посипте салат цибулею.
Підготуйте салатну заправку, змішайте масло з оцтом.
Полийте салатною заправкою салат і подавайте до столу. Смачний і легкий салат готовий! Смачного!