Легкий салат з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.
До складу багатьох овочевих салатів входить обсмажений або консервований тунець. Він відмінно доповнює овочі. Тунця багато ще називають"морський яловичиною" , тому що він дуже схожий на м'ясо.
Опис приготування:
Більшість гурманів вважають за краще ситним і важким салатом легкі і низькокалорійні. Вони більш корисні, але не менш смачні. До складу таких салатів входить багато овочів, зелений, нежирної риби або м'яса. Також в них практично завжди відсутній майонез. Щоб дізнатися, як приготувати легкий салат з тунцем, ви можете на цьому сайті.
- Тунець - 150 грам
- Огірки - 100 грам
- Помідори - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Салат - 1 пучок
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
Цибулю очистіть і вимийте разом з огірками та помідорами. Потім обріжте у огірка кінчики з обох сторін, очистіть його від шкірки і наріжте половинками кружечків. Так само поріжте томати і цибулю.
Викладіть підготовлені овочі в салатник. Потім відкрийте банку консервованого тунця, злийте зайву рідину і пам'ятайте рибу виделкою, якщо це буде потрібно. Викладіть рибу до овочів, додайте до неї листя салату.
Тепер приготуйте заправку для вашого салату. Для цього в піалку влийте соєвий соус і рослинне масло. Бажано, щоб це було оливкова. Додайте тертий часник і лимонний сік, ретельно все перемішайте.
Влийте заправку в салатник і ретельно все перемішайте. Солити не потрібно, адже соєвий соус, який входить до складу соусу, досить солоний. Викладіть салат на тарілку і подавайте.