Салат з тріскою на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.
Напередодні Нового року хочу поділитися з вами дуже смачним рецептом, як приготувати салат з печінкою тріски і огірком. Виходить дуже смачно, ситно і по-новорічному. Обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Салат з тріскою на Новий рік - смачний, ситний і дуже яскравий. Впевнена, такий салат сподобається всім любителям печінки тріски. Цей салат мені подобається тим, що він досить ситний, але в той же час від нього немає тяжкості в шлунку. Завдяки огірку в складі досягається легкість і свіжість смаку. Обов'язково спробуйте приготувати цей салат до Нового року!
- Картопля - 1-2 штук
- Яйця - 2 штуки
- Огірок - 1 штука (свіжий)
- Печінка тріски - 150 грам (консервована)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля (у мене одна велика картоплина) відваріть до готовності, яйця відваріть круто.
Відварену картоплю очистіть від шкірки, натріть на дрібній тертці. Для сервіровки салату я пропоную використовувати спеціальне кільце. Картопля викладіть в кільце рівним шаром і змастіть майонезом.
Другим шаром викладіть натерті на дрібній тертці білки і також покрийте майонезом.
Печінка тріски розімніть вилкою, попередньо злив масло.
Дрібним кубиком наріжте огірок і викладіть наступним шаром.
Жовтки розімніть вилкою в крихту і викладіть останнім шаром.
Прикрасьте салат по своєму бажанню і зніміть сервировочное кільце.
Смачного!