Салат з сочевиці з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 50 хв.
Як приготувати салат з сочевиці з яблуком? Дуже просто! Якщо вам цікаво, пропоную вам свіжий рецепт салату, який вам обов'язково сподобається. Відмінне блюдо для бажаючих схуднути.
Опис приготування:
Перед приготуванням салату з сочевиці з яблуком раджу замочить сочевицю заздалегідь згідно з вказівками на упаковці. Зазвичай сочевиця повинна набухати протягом години-двох. А потім - справа за малим. Будьте здорові і успіхів в кулінарії!
- Яблука - 2-3 штук
- Морква - 100 грам
- Картопля - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 250 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Сочевиця - 200 грам
Чистим картофель, моєму в холодній воді, відварюємо. Після цього нарізаємо. Сочевицю моєму, відварюємо.
Цибулю нарізаємо кільцями. Кидаємо в окрему миску.
Яблука миємо. Шкірку знімати необов'язково. Ріжемо на кубики.
Промиваємо морква холодною водою, очищаємо від шкірки, natiraem, відварюємо.
Яйце відварити в підсоленій воді. Очистимо від шкаралупи і ріжемо на дрібні шматочки.
Тепер морквину, яблука, цибуля, картопля, сочевицю перемішуємо між собою. Щедро заправляємо салат майонезом, кладемо зверху волоський горіх і подаємо до столу.