Салат з руколою і редискою
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую до приготування легкий і простий весняний салатик. Якщо ви любите рукколу, то вам сподобається цей рецепт, як приготувати салат з руколою і редискою, а також з лимонно-оливковою заправкою.
Салат освіжаючий - то, що потрібно для літа. Чи зможете такої подати на вечерю для всієї родини, на природі з шашликом і навіть на святковий стіл. Салат сміливо можна розбавити томатами, огірками, цибулею та іншими овочами, якщо є бажання.
- Рукола - 140 грам
- Редис - 300 грам
- Лимон - 1 штука
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Мигдаль - 3 Ст. Ложки
- Сир - За смаком (для прикраси)
1. Вимийте редис, наріжте його тонкими кружечками.
2. Вимийте рукколу і витріть серветками. Викладіть в миску рукколу, додайте до неї редис.
3. У мірній склянці змішайте сік одного лимона і оливкове масло, додайте сіль і перець за смаком, змішайте.
4. Заправте салат приготовленим сумішшю, додайте рубаний мигдаль і перемішайте.
5. Подавайте салат з скибочками сиру. Смачного!