Салат з рисом і тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Навчу, як приготувати салат з рисом і тунцем - популярне італійське блюдо, яке сподобається вам простотою приготування і смаком, який змінюється від складу інгредієнтів.
Салат з рисом можна подати холодним або теплим, він дуже ситний і цілком може замінити повноцінний вечерю. Рис обов'язково потрібно зварити до стану «аль денте», а інші продукти можна вибрати по-своєму смаку або обмежитися тим, що є в холодильнику на даний момент, рисовий салат завжди смачний!
- Мал - 300 грам
- Тунець в олії - 120 грам
- Помідори черрі - 130 грам
- Огірок - 1/2 штуки
- Шинка - 100 грам
- Сосиски - 100 грам
- Моцарелла - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Оливки зелені - 10 штук
- Масло оливкове - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Рис відварити в підсоленій воді до стану «аль денте» і процідіть.
2. Яйце відварити круто і почистіть.
3. Помідори, шинку, сосиски наріжте невеликими кубиками. Очищений від шкірки огірок наріжте скибочками. Шматочки консервованого тунця (без масла) подрібніть. Всі продукти покладіть у велику салатну миску.
4. Додайте рис і оливкове масло.
5. Моцареллу наріжте кубиками, оливки - кільцями, варене яйце - кубиками і додайте все в салат.
6. Посоліть і поперчіть за смаком і акуратно перемішайте всі інгредієнти.
7. По бажанню, поставте салат в холодильник до подачі на стіл. Смачного!