Рецепт Салат з рисом і тунцем фото

Салат з рисом і тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Навчу, як приготувати салат з рисом і тунцем - популярне італійське блюдо, яке сподобається вам простотою приготування і смаком, який змінюється від складу інгредієнтів.

Опис приготування:

Салат з рисом можна подати холодним або теплим, він дуже ситний і цілком може замінити повноцінний вечерю. Рис обов'язково потрібно зварити до стану «аль денте», а інші продукти можна вибрати по-своєму смаку або обмежитися тим, що є в холодильнику на даний момент, рисовий салат завжди смачний!

  • Мал - 300 грам
  • Тунець в олії - 120 грам
  • Помідори черрі - 130 грам
  • Огірок - 1/2 штуки
  • Шинка - 100 грам
  • Сосиски - 100 грам
  • Моцарелла - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Оливки зелені - 10 штук
  • Масло оливкове - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат з рисом і тунцем - фото крок 1
1. Рис відварити в підсоленій воді до стану «аль денте» і процідіть.
салат з рисом і тунцем - фото крок 2
2. Яйце відварити круто і почистіть.
салат з рисом і тунцем - фото крок 3
3. Помідори, шинку, сосиски наріжте невеликими кубиками. Очищений від шкірки огірок наріжте скибочками. Шматочки консервованого тунця (без масла) подрібніть. Всі продукти покладіть у велику салатну миску.
салат з рисом і тунцем - фото крок 4
4. Додайте рис і оливкове масло.
салат з рисом і тунцем - фото крок 5
5. Моцареллу наріжте кубиками, оливки - кільцями, варене яйце - кубиками і додайте все в салат.
салат з рисом і тунцем - фото крок 6
6. Посоліть і поперчіть за смаком і акуратно перемішайте всі інгредієнти.
салат з рисом і тунцем - фото крок 7
7. По бажанню, поставте салат в холодильник до подачі на стіл. Смачного!

Схожі рецепти