Салат з тунцем, рисом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Знайшла в старій радянській книжці такий рецепт салату. Дуже сподобалось! Спробуйте і ви.
Перш за все відваріть рис і яйця.
- Мал - 4 Ст. Ложки (відвареної довгозернистий)
- Тунець консервований в банках - 1 штука
- Куряче яйце - 4 штуки (відварне)
- Огірок свіжий - 3 штуки
- Цибуля, петрушка, кріп - 1 За смаком
- Майонез - За смаком
- Сир твердий - 50 грам
Відкрийте банку з тунцем. Рідина злийте. М'ясо тунця потрібно злегка розім'яти виделкою. Викладіть його в миску. Додайте відварений рис.
Свіжі огірки нарізаємо кубиками. Додаємо в миску до решти продуктів.
Яйця відварити і нарізати кубиками. Подрібніть зелень (можете вибрати ту, що більше любите).
Натріть на тертці твердий сир. Додайте в салатник.
Салат заправте майонезом за смаком. Посоліть і подавайте до столу.