Салат з редькою
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас знайомі з корисними властивостями редьки. Наприклад, моя бабуся готувала з нею не тільки мікстуру від кашлю, але і смачні супи. А чи знаєте ви, як приготувати салат з редькою?
Гіркуватий присмак редьки необхідно правильно збалансувати. Використовую для цього насичені солодкуваті томати і лимонний сік, завдяки якому вона також не потемніє, а збереже свій білий колір. Такий салат дуже вітамінний і корисний, тому як речовини, що містяться в редьці, допомагають контролювати рівень холестерину в організмі.
- Редька - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Braai - 1 штука (гілочка)
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Лимон - 1 скибочку
- Сіль - 1 щіпка
1. Редьку мою і очищаю від шкірки, після подрібнюю на дрібній тертці і акуратно викладаю в миску.
2. Помідори мою під проточною водою і нарізаю шматочками, додаю їх до редьці.
3. Зелений перець мою і розрізаю на дві частини, вичищаю насіння і нарізаю дуже дрібно, відправляю перець до решти продуктів, за смаком солю.
4. Заправляю салат лимонним соком і перемішую, подаю його з скибочкою лимона і гілочкою кінзи.