Салат з пекінської капусти з квасолею і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що до складу салату входить квасоля, він надзвичайно ніжний і легкий. Квасоля надає особливу пікантність і вносить якесь різноманіття в салат, а поєднання всіх інгредієнтів дуже вдале.
Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати салат з пекінської капусти з квасолею і яйцями. Він готується на швидку руку і подається відразу. Бажано, щоб салат не стояв довго в холодильнику, оскільки огірок може пустити сік, тоді салат потече. За смаком він дуже легкий і в той же час ситний.
- Пекінська капуста - 1 штук
- Яйця - 2-3 штуки
- Огірок - 1 штук
- Квасоля консервована біла - 150 грам
- Майонез - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. На приготування цього салату йде всього 20 хвилин. А якщо яйця зварити заздалегідь, то такий салат з пекінської капусти з квасолею і яйцями можна приготувати на швидку руку.
2. Шаткуємо варені яйця дрібними кубиками.
3. Пекінську капусту слід помити і висушити паперовим рушником. Після цього її наріжте досить дрібно.
4. Так само, як і яйця, нарізаємо свіжий огірок.
5. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо консервовану квасолю і майонез. Можна додати сіль і чорний перець за смаком.
6. Салат з пекінської капусти з квасолею і яйцями готовий! Подаємо відразу після приготування.