Салат з пекінської капусти з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Це один з моїх найулюбленіших капустяних салатів. Кукурудза дає солодкі нотки, огірок - освіжає. Гармонія та й годі! Процес приготування не забере багато часу. Дивіться рецепт.
Відваріть для салату одне або парочку яєць, остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Огірок і капусту вимийте, дайте стекти воді. Поріжте всі інгредієнти, заправте зеленню і майонезом. Додати сіль за смаком. Готово!
- Капуста пекінська - 0, 5 штуки
- Яйце - 1-2 штук
- Огірок - 1-2 штук
- Кукурудза консервована - 2-4 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні для салату продукти. Яйце відварити, остудіть і очистіть від шкаралупи.
Тонко наріжте пекінську капусту.
Огірок і яйце поріжте соломкою або смужками.
Складіть в салатник всі інгредієнти. Перемішайте.
Додайте рубану зелень, знову перемішайте. Можна подавати до столу.