Салат з пекінської капусти та кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Коли ввечері хочеться їсти, приготуйте собі смачний, соковитий салат з пекінської капусти та кукурудзи. Готується він дуже швидко і легко і, крім основних інгредієнтів, можна додати ще що-небудь.
Пекінську капусту можна з'єднувати в салатах з будь-якими інгредієнтами. У цьому рецепті я розповім, як приготувати салат з пекінської капусти та кукурудзи. У мене ще шматочок ковбаси виявився в холодильнику, я його теж в салат пустила, і вийшло дуже навіть смачно. Такий салат відмінно підійде для легкої вечері, якщо замінити звичайну варену ковбасу на шинку або копчену ковбасу і збільшити її кількість. Салат з розряду звичайних автоматично перейде в розряд святкових
- Пекінська капуста - 300-400 грам
- Кукурудза консервована - 200-250 грам
- Варена ковбаса - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
Нарізаємо капусту тонкою соломкою. Посолити і злегка пам'ятаємо.
Ковбасу або шинку натираємо на крупній тертці.
Перемішуємо всі інгредієнти. Можна додати чорного меленого перцю.
Додаємо майонез, перемішуємо - і наш салат готовий.