Салат з пекінської капусти без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
В кулінарну скарбничку з нескладними і апетитними стравами пропоную вам додати цей цікавий і дуже класний рецепт. Невеликий набір інгредієнтів, простий процес і приголомшливий результат.
Пропоную Вашій увазі класну ідею, як приготувати салат з пекінської капусти без майонезу. В даному випадку використовується смажена куряча грудка і консервована кукурудза, а в якості заправки йде рослинне масло і бальзамик. При бажанні ви можете додати і інші овочі за смаком, наприклад, огірочок, помідор, солодкий перець. Буде дуже смачно. Це чудова ідея на кожен день!
- Капуста - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Грудка куряча - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком (для смаження і для заправки)
- Кукурудза консервована - 1 штука (баночка)
- Сіль, перець, трави, зелень - За смаком
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Сухарики - За смаком
1. Капусту вимийте, обсушити, при необхідності зніміть верхні листки.
2. Підготуйте інші інгредієнти. Грудку вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і обсмажте до готовності.
3. Нашинкуйтекапусту і викладіть в глибокий салатник.
4. Туди ж додайте кукурудзу, подрібнену зелень і сухарики. Дрібно наріжте цибулину.
5. Курочку остудіть трохи і наріжте.
6. Посоліть і поперчіть салат до смаку, додайте за бажанням сушені трави (базилік, орегано). Заправте олією і бальзамічним оцтом. Перемішайте і подавайте до столу.