Салат з печінки тріски з квасолею і часником
(покроковий рецепт з фото)
Печінка тріски - чудовий інгредієнт, з яким дуже просто працювати. Вона чудово поєднується з багатьма овочами, утворюючи неймовірно смачні і корисні ансамблі. Один рецепт як раз хочу показати!
Перед вами покроковий рецепт приготування салату з печінки тріски з квасолею і часником. В даному випадку використовується зелена стручкова квасоля, але можна спробувати замінити її білої консервованої, наприклад. Різноманітність інгредієнтів не може не вразити! Все дуже красиво, і головне - смачно. Для щоденного меню або на святковий стіл рецепт точно стане в нагоді!
- Печінка тріски - 1 штука (баночка)
- Помідори - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Яйце - 3 штуки
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Маслини або оливки - 100 грам
- Салат - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ для смаження)
- Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
1. Наш набір інгредієнтів.
2. Картопля очистіть, наріжте великими шматочками і відваріть в підсоленій воді.
Яйця зваріть круто.
Яйця зваріть круто.
3. Квасоля опустіть на 5 хвилин в солону киплячу воду.
4. Після бажано викласти її в мисочку з льодом і водою. Якщо не встигли відразу, квасоля трохи втратить колір.
5. Яйця остудіть і очистіть, наріжте часточками.
6. Картопля після варіння обсмажте на сильному вогні в рослинному маслі до утворення скоринки.
7. Наріжте помідори часточками, підготуйте печінку тріски і оливки (маслини).
8. Для приготування заправки пропустіть через прес часник, з'єднайте з рослинним маслом і соком лимона. Додайте сіль і перець.
9. На тарілку для подачі викладіть вимиті і обсушені листя салату.
10. Викладіть всі інгредієнти, додайте заправку. Салат з печінки тріски з квасолею і часником можна подавати до столу. Смачного!