Рецепт Салат з печінки тріски з квасолею і часником фото

Салат з печінки тріски з квасолею і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Печінка тріски
Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печінка тріски - чудовий інгредієнт, з яким дуже просто працювати. Вона чудово поєднується з багатьма овочами, утворюючи неймовірно смачні і корисні ансамблі. Один рецепт як раз хочу показати!

Опис приготування:

Перед вами покроковий рецепт приготування салату з печінки тріски з квасолею і часником. В даному випадку використовується зелена стручкова квасоля, але можна спробувати замінити її білої консервованої, наприклад. Різноманітність інгредієнтів не може не вразити! Все дуже красиво, і головне - смачно. Для щоденного меню або на святковий стіл рецепт точно стане в нагоді!

  • Печінка тріски - 1 штука (баночка)
  • Помідори - 2 штуки
  • Картопля - 2-3 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Маслини або оливки - 100 грам
  • Салат - 1 пучок
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(+ для смаження)
  • Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 1
1. Наш набір інгредієнтів.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 2
2. Картопля очистіть, наріжте великими шматочками і відваріть в підсоленій воді.
Яйця зваріть круто.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 3
3. Квасоля опустіть на 5 хвилин в солону киплячу воду.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 4
4. Після бажано викласти її в мисочку з льодом і водою. Якщо не встигли відразу, квасоля трохи втратить колір.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 5
5. Яйця остудіть і очистіть, наріжте часточками.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 6
6. Картопля після варіння обсмажте на сильному вогні в рослинному маслі до утворення скоринки.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 7
7. Наріжте помідори часточками, підготуйте печінку тріски і оливки (маслини).
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 8
8. Для приготування заправки пропустіть через прес часник, з'єднайте з рослинним маслом і соком лимона. Додайте сіль і перець.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 9
9. На тарілку для подачі викладіть вимиті і обсушені листя салату.
салат з печінки тріски з квасолею і часником - фото крок 10
10. Викладіть всі інгредієнти, додайте заправку. Салат з печінки тріски з квасолею і часником можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти