Рецепт Салат з печінки тріски з квасолею фото

Салат з печінки тріски з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля , Яйця
Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Як приготувати салат з печінки тріски з квасолею? думаю, я можу запропонувати вам дуже смачний, простий і вельми цікавий рецепт такого салату. Наш салат буде дуже ситним. Пробуємо готувати.

Опис приготування:

Салат прекрасний тим, що його можна подати на святковий стіл і на простий сімейний обід. У салаті зовсім відсутня цибулю і часник. Це не порушить ваші бізнес-плану в післяобідню годину. Салат відмінно втаязикє голод і зовсім не викликає тяжкості. А свіжий огірочок робить блюдо соковитим і легким. Весна прийшла, хочеться чогось смачного.

  • Квасоля - 2 склянки
  • Огірок свіжий - 2 штуки
  • Курячі яйця - 4 штуки
  • Печінка тріски - 200 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 20 грам
  • Спеції - За смаком
салат з печінки тріски з квасолею - фото крок 1
Квасоля замочіть на ніч у воді. Злийте воду, влийте в каструлю до квасолі чистої води і поставте варитися. Дайте воді закипіти, зменшіть вогонь і варіть без солі до готовності. Перед закінченням варіння посоліть за смаком. Злийте воду. Я промила готову квасолю, щоб припинити процес варіння. Якщо немає часу готувати, купите консервовану квасолю. Промийте від соусу. Він нам не потрібен.
салат з печінки тріски з квасолею - фото крок 2
Свіжий огірок треба нарізати на кубики або соломкою. Тут можна фантазувати з нарізкою на свій смак.
салат з печінки тріски з квасолею - фото крок 3
Відваріть курячі яйця круто. Охолодити і Clean. Наріжте довільно. Замість курячих можна використовувати перепелині яйця. Вони в кілька разів менше курячих. Їх можна просто розрізати навпіл і половинками додати в салат.
салат з печінки тріски з квасолею - фото крок 4
Печінка тріски вийміть з масла. Ножем наріжте печінку на невеликі шматочки, додайте в салат.
салат з печінки тріски з квасолею - фото крок 5
Змішайте невелику кількість сметани і трохи гірчиці. Добре перемішайте. Отриману заправку додайте в салат. Сіль я не додавала. При необхідності можна посолити. А ось меленого чорного перцю варто додати. Це додасть пікантності. Салат добре перемішайте і знову поставте в холодильник. Подавати охолодженим.

Схожі рецепти