Салат з печінки тріски з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат з печінки тріски з квасолею? думаю, я можу запропонувати вам дуже смачний, простий і вельми цікавий рецепт такого салату. Наш салат буде дуже ситним. Пробуємо готувати.
Салат прекрасний тим, що його можна подати на святковий стіл і на простий сімейний обід. У салаті зовсім відсутня цибулю і часник. Це не порушить ваші бізнес-плану в післяобідню годину. Салат відмінно втаязикє голод і зовсім не викликає тяжкості. А свіжий огірочок робить блюдо соковитим і легким. Весна прийшла, хочеться чогось смачного.
- Квасоля - 2 склянки
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Курячі яйця - 4 штуки
- Печінка тріски - 200 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 20 грам
- Спеції - За смаком
Квасоля замочіть на ніч у воді. Злийте воду, влийте в каструлю до квасолі чистої води і поставте варитися. Дайте воді закипіти, зменшіть вогонь і варіть без солі до готовності. Перед закінченням варіння посоліть за смаком. Злийте воду. Я промила готову квасолю, щоб припинити процес варіння. Якщо немає часу готувати, купите консервовану квасолю. Промийте від соусу. Він нам не потрібен.
Свіжий огірок треба нарізати на кубики або соломкою. Тут можна фантазувати з нарізкою на свій смак.
Відваріть курячі яйця круто. Охолодити і Clean. Наріжте довільно. Замість курячих можна використовувати перепелині яйця. Вони в кілька разів менше курячих. Їх можна просто розрізати навпіл і половинками додати в салат.
Печінка тріски вийміть з масла. Ножем наріжте печінку на невеликі шматочки, додайте в салат.
Змішайте невелику кількість сметани і трохи гірчиці. Добре перемішайте. Отриману заправку додайте в салат. Сіль я не додавала. При необхідності можна посолити. А ось меленого чорного перцю варто додати. Це додасть пікантності. Салат добре перемішайте і знову поставте в холодильник. Подавати охолодженим.