Салат з морської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Морська водорость - ламінарія або морська капуста надзвичайно корисний продукт. Це не тільки самостійна закуска, але і інгредієнт для різноманітних салатів.
Сьогодні я хочу запропонувати рецепт простого, але смачного, легкого салату з морською капустою. У ньому добре поєднуються ламінарія з ріпчастою цибулею, який надає невелику гостроту. Морква додає солодкість, маринований огірок кислинку і сіль, а яблуко свіжість. Заправте салат олією і відмінна, корисна закуска вам забезпечена.
- Капуста морська - 150 грам
- Морква - 60 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Яблуко - 0, 5 штуки
- Огірок - 1 штука (маринований)
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Маринований або солоний огірок наріжте тонкою соломкою і викладіть в салатник.
Морква відваріть, прохолодний, очистіть і наріжте соломкою. Додайте в салат.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
Яблуко очистіть, помийте і наріжте тонкою соломкою. Викладіть в салат.
Викладіть в салат морську капусту.
Додати сіль, заправте рослинним маслом і перемішайте салат.
Салат з морської капусти готовий. Можна подавати до столу.