Салат з моркви, яблук і апельсина
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт яскравого, смачного, а головне корисного салату! Він багатий вітаміном А і омега 3, виходить солодким і соковитим на смак. Порадуйте себе таким десертним салатом!
Докладніше, як приготувати салат з моркви, яблук і апельсина, я розповім нижче. За бажанням в салат можна додати корицю і мускатний горіх.
- Морква - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Яблуко - 1/2 штуки
- Ізюм - 30-40 грам
- Грецькі горіхи - 30 грам
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Топінамбур сироп - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Апельсин наріжте на маленькі шматочки.
Моркву натріть на тертці, яблуко і волоські горіхи подрібніть на маленькі шматочки.
З'єднайте всі інгредієнти в мисці, додайте промиті родзинки. Заправте салат олією, сиропом і лимонним соком, добре перемішайте.
Салат з моркви, яблук і апельсина готовий, смачного!