Салат з яблук і апельсина
(покроковий рецепт з фото)
Легкий освіжаючий салат з яблук, апельсина, родзинок і горіхів готується швидко і просто. Його рекомендують подавати за 15-20 хвилин перед ситним обідом. Салат можна поєднувати з сиром або жирним сиром.
Перед вами рецепт, як приготувати салат з апельсинів і яблук. Фруктовий салат виходить освіжаючим, соковитим і смачним, він допоможе зміцнити імунітет і зберегти фігуру. Готуйте з користю і задоволенням!
- Яблуко - 2 штуки (зелене, жовте, кисло-солодкі)
- Апельсин - 1 штука
- Ізюм - 1/2 склянки
- Горіхи - 1/2 склянки (волоські)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Оцет червоний винний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - 1-2 штук (за смаком)
Яблука і апельсин вимийте. Ізюм залийте на 5 хвилин гарячою водою, злийте.
Апельсин очистіть від шкірки і білих перегородок. У мисці з'єднайте масло, оцет, залийте сумішшю родзинки на 5 хвилин. Яблука наріжте шматочками, які вам буде зручно наколювати на виделку. Апельсинові скибочки - навпіл, горіхові ядра - на четвертинки.
З'єднайте всі інгредієнти, посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!