Рецепт Мармелад з апельсина фото

Мармелад з апельсина
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
Фрукти , Апельсин
Для діабетиків
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Мармелад
Кількість порцій: 10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Соковитий, яскравий, з цитрусовим смаком. Відмінний десерт чудово підніме вам настрій в похмурий осінній або зиязикай день. Приготуйте обов'язково.

Опис приготування:

Цитрусовий мармелад з апельсинів готується так: нарізані фрукти залийте водою і доведіть до кипіння. Потім відставте з вогню, додайте цукор, ваніль і залиште на ніч під кришкою. На наступний день доведіть мармеладную суміш до кипіння, варіть на мінімальному вогні 2 годину, а потім на середньому вогні ще 30 хвилин. Готовий мармелад розкладіть по банках і закупорьте. Або дайте охолонути до кімнатної температури і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Апельсин - 4 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Стручок ванілі - 1 штука
  • Цукор - 8 склянок
  • Вода - 8 склянок
мармелад з апельсина - фото крок 1
Фрукти наріжте півкільцями.
мармелад з апельсина - фото крок 2
Залийте водою і доведіть до кипіння.
мармелад з апельсина - фото крок 3
Потім відставте з вогню, додайте цукор, ваніль і залиште на ніч під кришкою.
мармелад з апельсина - фото крок 4
На наступний день доведіть мармеладную суміш до кипіння, варіть на мінімальному вогні 2 годину, а потім на середньому вогні ще 30 хвилин. Готовий мармелад розкладіть по банках і закупорьте. Або дайте охолонути до кімнатної температури і подайте на стіл.

Схожі рецепти