Салат з моркви по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
У вашому щоденному меню замало простих, швидких, ситних і смачних салатиків? Давайте виправимо це! Я хочу запропонувати класну ідею, як приготувати салат з моркви по-корейськи, омлету і курки.
Цей салатик хороший тим, що його сміливо можна зробити як на кожен день, так і на святковий стіл, адже він яскравий, цікавий і апетитний. Курочку можна використовувати не тільки відварну, але і копчену, наприклад. Основний час у вас займе приготування млинців з яйця, а далі все дуже просто. Спробуйте обов'язково, особливо якщо вам до душі гостренькі, пікантні смаки.
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Морква по-корейськи - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль і цукор - За смаком
- Майонез, рослинна олія - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів нам буде потрібно. Курочку найкраще відварити заздалегідь і добре остудити.
2. Очистіть і наріжте тонко цибулю. Викладіть в глибоку миску, додайте оцет, щіпку солі і цукру. Все перемішайте і відставте в сторону на час.
3. Вбийте в глибоку миску яйця і збийте їх з дрібкою солі.
4. На сковороді розігрійте масло, виливайте невеликими порціями яйця і смажте тонкі млинці до рум'яності з двох сторін.
5. Складіть готові омлети один на один, згорніть їх рулетом і наріжте тонко.
6. Курочку подрібніть.
7. У глибокому салатнику з'єднайте курку, морква, яєчні млинці, віджатий від оцту маринована цибуля. Заправте за смаком майонезом і додайте при бажанні сіль. Акуратно перемішайте і подавайте до столу.