Салат з кукурудзи і моркви по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Люблю я морква по-корейськи, тому часто на її основі роблю салати і закуски. Вони часто дуже прості і швидко готуються, при цьому на смак це не впливає. Завжди пряно, ситно і дуже смачно!
Цей варіант може стати одним з ваших улюблених на кожен день, адже він буде готовий за все за 10 хвилин! Також його буде доречно подати на свято. А поки вам варто дізнатися про те, як приготувати салат з кукурудзи і моркви по-корейськи. Заправка звична нам - майонез. Викладати інгредієнти краще шарами.
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Ковбаса - 100 грам
- Кукурудза - 150 грам (консервована)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
1. Купуйте необхідні продукти.
2. На плоску тарілку для подачі першим шаром викладіть ковбасу, нарізану кубиками. Змастіть її майонезом.
3. Потім гіркою викладіть огірок, нарізаний кубиками. Знову змастіть все майонезом.
4. Потім таким шаром викладіть кукурудзу, змастивши її майонезом.
5. І в кінці розкладіть з усіх боків морква. Салат готовий! Смачного!