Салат з моркви по-корейськи з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, смачний і апетитний салат, який готується дуже швидко і так само швидко з'їдається. Інгредієнти прості, але в поєднанні дають разюче смачний результат. Ви залишитеся задоволені.
Вам набридли традиційні салати і хочеться чогось нового? Скористайтеся цим простим рецептом і приготуйте салат з моркви по-корейськи з куркою. У цьому салаті дуже вдале поєднання інгредієнтів, блюдо виходить приємним, свіжим і яскравим. Він прикрасить собою ваш святковий стіл. І, що досить важливо, готується цей салат дуже швидко.
- Морква по-корейськи - 300 грам
- Куряче філе копчене - 300 грам
- Пекінська капуста - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 150-200 грам
- Сухарики - 30 грам
Листя пекінської капусти нарізаємо тонкими смужками.
Викладаємо капусту в миску, потім додаємо до неї морква по-корейськи.
Копчене куряче філе теж нарізаємо смужками і відправляємо до решти інгредієнтів.
Додаємо пропущений через чеснокодавку часник і майонез.
І все разом перемішуємо.
На дно салатник красиво викладаємо листя пекінської капусти, а на них викладемо салат.
Перед подачею на стіл посипаємо салат сухариками.