Салат з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх, хто любить легкі салатики в азіатському стилі, хочу запропонувати на замету цей простенький, але дуже класний рецепт. Блюдо чудово підійде для вечері або перекусу. Спробуйте обов'язково!
Овочі в поєднанні з рибою - це не тільки смачно, але корисно. Такий рецепт підійде для тих, хто слідкує за вагою і вважає за краще низькокалорійні страви. Цей варіант, як приготувати салат з лососем, цілком можна доповнити і будь-якими іншими овочами, які вам до душі.
- Капуста - 200 грам (пекінська + фіолетова)
- Солодкий перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком (цибуля, кучерява петрушка)
- Філе лосося - 2 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Имбирная паста - 1 Чайна ложка (можна свіжий корінь імбиру)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Овочі вимийте, очистіть і подрібніть.
2. Філе лосося підсолити трохи і викладіть на деко, запікайте в духовці хвилин 10 до готовності. Також можна обсмажити рибку на сковороді або грилі.
3. Овочі з'єднайте в глибокому салатнику і перемішайте.
4. Для приготування заправки з'єднайте оливкова і кунжутне масло, часник, імбир, рисовий оцет і соєвий соус.
5. На тарілку для подачі викладіть овочі, зверху - шматочок рибки, полийте заправкою. За бажанням присипте кунжутом. Смачного!