Рецепт Великодній салат з лососем фото

Великодній салат з лососем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Пісні страви
На святковий стіл, Пасха
Салати

Багато ламають голову, коли язик заходить про вибір пасхального салату. Якщо хочеться приготувати на свято щось незвичайне, тоді дотримуйтесь інструкцій і ви дізнаєтеся, як приготувати великодній салат.

Великдень спантеличує багатьох господинь, яким хочеться приготувати щось незвичайне і смачне. Якщо вам вже набридли звичні салати, то обов'язково спробуйте приготувати цей салат. Завдяки своїм легким інгредієнтів, він не залишить тяжкості, однак буде дуже ситним і поживним, а свіжість, яку забезпечують шпинат і редис, підкреслять прекрасну великодню погоду.

  • Шпинат - 1 пучок
  • Редис - 4 штуки
  • Слабосоленої філе лосося - 150-200 грам
  • Зерна граната - 10-15 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Спершу підготуємо всі інгредієнти. Шпинат необхідно помити, обрізати стебла і просушити. Редис також промиваємо під проточною водою, очищаємо від хвостиків.
2
Беремо миску і додаємо туди промитий шпинат. Нарізаємо редис тонкими кільцями, додаємо до шпинату.
3
Викладаємо зверху редису і шпинату нарізані шматочки слабосоленого лосося і посипаємо все це гранатовими зернами.
4
Готуємо заправку. Для цього, в окремому посуді, змішуємо оливкову олію, лимонний сік, мед і зернисту гірчицю. Ретельно перемішуємо, додаючи сіль і перець за смаком. Після того, як соус готовий, можна приступати до заправки.
5
Додаємо соус до основних інгредієнтів і гарненько перемішуємо, щоб заправка рівномірно розподілилася по всьому салату.
6
Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти