Великодній салат з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Багато ламають голову, коли язик заходить про вибір пасхального салату. Якщо хочеться приготувати на свято щось незвичайне, тоді дотримуйтесь інструкцій і ви дізнаєтеся, як приготувати великодній салат.
Великдень спантеличує багатьох господинь, яким хочеться приготувати щось незвичайне і смачне. Якщо вам вже набридли звичні салати, то обов'язково спробуйте приготувати цей салат. Завдяки своїм легким інгредієнтів, він не залишить тяжкості, однак буде дуже ситним і поживним, а свіжість, яку забезпечують шпинат і редис, підкреслять прекрасну великодню погоду.
- Шпинат - 1 пучок
- Редис - 4 штуки
- Слабосоленої філе лосося - 150-200 грам
- Зерна граната - 10-15 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Спершу підготуємо всі інгредієнти. Шпинат необхідно помити, обрізати стебла і просушити. Редис також промиваємо під проточною водою, очищаємо від хвостиків.
2
Беремо миску і додаємо туди промитий шпинат. Нарізаємо редис тонкими кільцями, додаємо до шпинату.
3
Викладаємо зверху редису і шпинату нарізані шматочки слабосоленого лосося і посипаємо все це гранатовими зернами.
4
Готуємо заправку. Для цього, в окремому посуді, змішуємо оливкову олію, лимонний сік, мед і зернисту гірчицю. Ретельно перемішуємо, додаючи сіль і перець за смаком. Після того, як соус готовий, можна приступати до заправки.
5
Додаємо соус до основних інгредієнтів і гарненько перемішуємо, щоб заправка рівномірно розподілилася по всьому салату.
6
Блюдо готово, смачного!