Салат з квасолею та шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Більшість чоловіків більше люблять ситні салати, ніж легкі. Мій чоловік не виняток. Його точно не нагодуєш овочевим асорті в сметані замість гарячої страви. Але дещо зробити точно можна. Дивіться!
Вам точно повинен бути корисний мій рецепт, якщо ви не хочете втратити в страві білки і калорії. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат з квасолею і шинкою. Він виглядає, як гарнір, і його точно можна подати до гарячої курочку або тушковані м'яса. Але і в обід таким салатом точно можна насититися.
- Квасоля біла консервована - 3 штуки (банку)
- Шинка - 170 грам
- М'ята свіжа - 0, 5 пучка
- Koriandr Svezhin - 0, 5 пучка
- Часник - 2 зубчики
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Винний оцет білий - 0, 25 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Лук почистіть і наріжте півкільцями або четвертинками. Додайте до нього сіль і перець, а також трохи масла. Обсмажте цибулю на сковороді на повільному вогні протягом 15-20 хвилин до золотистого відтінку. Залиште лук, щоб він охолов.
Квасоля промийте під проточною водою.
Промийте, обсушити і подрібніть коріандр з м'ятою.
Очищений часник роздушіть ножем і подрібніть.
Шинку дрібно наріжте.
Всі інгредієнти з'єднайте в салатниці. Заправте їх маслом і оцтом. Додайте сіль і перець. Перемішайте. Смачного!