Пиріг з шинкою і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг дуже ситний, його можна взяти з собою на роботу або пікнік, спекти до чаю або просто на вечерю. Я люблю такі пироги з стаканчиком томатного соку ... Дивіться рецепт, пробуйте пиріг!
Я витратила всього 2 години і отримала ось такий чудовий пиріг! тісто несухі, відмінно пропікаються, та й начинка соковита і смачна. Чого ще бажати? Якщо ви любите такі пироги, то обов'язково прочитайте до кінця мій рецепт. Я розповім і покажу, як приготувати без зайвого клопоту пиріг з шинкою і стручкової квасолею. До речі, шинка не обов'язково повинна бути куряча. Візьміть ту, яку любите, або зовсім приберіть її, а покладіть шматочок вареного м'яса. Хай щастить!
- Мал - 150 грам
- Шинка - 350 грам
- Квасоля стручкова - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершки 10-15% - 120 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Сир - 150 грам
- Борошно пшеничне - 320 грам (тісто)
- Вода - 110 мілілітрів (окріп; тісто)
- Рослинну рафіновану олію - 90 мілілітрів (тісто)
- Розпушувач - 6 грам (тісто)
- Цукор - 25 грам (тісто)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
1. Отже, підготуйте продукти для пирога - і приступимо! Насамперед потрібно відварити рис в солоній воді до готовності.
2. Тепер приготуємо тісто. У сухий мисці з'єднайте борошно, розпушувач, цукор і сіль. Перемішайте.
3. Закип'ятіть воду, влийте в неї рослинне масло, перемішайте трохи і цю рідину влийте в борошняну суміш. Ложкою швидко замісіть тісто, щоб воно рівномірно заварилося.
4. Testo майже. Збирається в грудочку дуже легко, воно приємне і не липким. Накрийте його плівкою і залиште.
5. Ріпчасту цибулю порізати кубиками, обсмажте на столовій ложці рослинного масла, додайте дрібку солі.
6. Шинку порізати кубиками, квасоля відваріть в солоній воді протягом 5 хвилин, після чого відкиньте на друшляк і обдайте крижаною водою, щоб зберегти колір.
7. Візьміть форму для випічки з високими бортами, змащувати її не потрібно. Тісто розподіліть рівномірно по всьому периметру, сформуйте бортики.
8. Варений рис з'єднайте з смаженою цибулею, перемішайте, додайте за бажанням улюблених спецій, відкоригуйте на сіль. Рівномірно розподіліть по тесту.
9. Далі - шар шинки.
10. Далі - шар квасолі з зеленню, я поклала заморожений кріп.
11. Далі - шар тертого сиру. У склянці з'єднайте вершки і яйце, додайте дрібку солі і вилочкою збийте масу, як з омлету. Полийте пиріг і відправте його в духовку на 50 хвилин, температура - 170 градусів.
12. Пиріг з шинкою і стручкової квасолею готовий! Дайте йому трохи охолонути. Потім вийміть його з форми - і кличте до столу рідних!
13. Ось такий він у розрізі. Смачного!