Рецепт Пиріг з шинкою і стручкової квасолею фото

Пиріг з шинкою і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Шинка
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пиріг дуже ситний, його можна взяти з собою на роботу або пікнік, спекти до чаю або просто на вечерю. Я люблю такі пироги з стаканчиком томатного соку ... Дивіться рецепт, пробуйте пиріг!

Опис приготування:

Я витратила всього 2 години і отримала ось такий чудовий пиріг! тісто несухі, відмінно пропікаються, та й начинка соковита і смачна. Чого ще бажати? Якщо ви любите такі пироги, то обов'язково прочитайте до кінця мій рецепт. Я розповім і покажу, як приготувати без зайвого клопоту пиріг з шинкою і стручкової квасолею. До речі, шинка не обов'язково повинна бути куряча. Візьміть ту, яку любите, або зовсім приберіть її, а покладіть шматочок вареного м'яса. Хай щастить!

  • Мал - 150 грам
  • Шинка - 350 грам
  • Квасоля стручкова - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершки 10-15% - 120 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Сир - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 320 грам (тісто)
  • Вода - 110 мілілітрів (окріп; тісто)
  • Рослинну рафіновану олію - 90 мілілітрів (тісто)
  • Розпушувач - 6 грам (тісто)
  • Цукор - 25 грам (тісто)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 1
1. Отже, підготуйте продукти для пирога - і приступимо! Насамперед потрібно відварити рис в солоній воді до готовності.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 2
2. Тепер приготуємо тісто. У сухий мисці з'єднайте борошно, розпушувач, цукор і сіль. Перемішайте.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 3
3. Закип'ятіть воду, влийте в неї рослинне масло, перемішайте трохи і цю рідину влийте в борошняну суміш. Ложкою швидко замісіть тісто, щоб воно рівномірно заварилося.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 4
4. Testo майже. Збирається в грудочку дуже легко, воно приємне і не липким. Накрийте його плівкою і залиште.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 5
5. Ріпчасту цибулю порізати кубиками, обсмажте на столовій ложці рослинного масла, додайте дрібку солі.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 6
6. Шинку порізати кубиками, квасоля відваріть в солоній воді протягом 5 хвилин, після чого відкиньте на друшляк і обдайте крижаною водою, щоб зберегти колір.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 7
7. Візьміть форму для випічки з високими бортами, змащувати її не потрібно. Тісто розподіліть рівномірно по всьому периметру, сформуйте бортики.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 8
8. Варений рис з'єднайте з смаженою цибулею, перемішайте, додайте за бажанням улюблених спецій, відкоригуйте на сіль. Рівномірно розподіліть по тесту.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 9
9. Далі - шар шинки.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 10
10. Далі - шар квасолі з зеленню, я поклала заморожений кріп.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 11
11. Далі - шар тертого сиру. У склянці з'єднайте вершки і яйце, додайте дрібку солі і вилочкою збийте масу, як з омлету. Полийте пиріг і відправте його в духовку на 50 хвилин, температура - 170 градусів.
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 12
12. Пиріг з шинкою і стручкової квасолею готовий! Дайте йому трохи охолонути. Потім вийміть його з форми - і кличте до столу рідних!
пиріг з шинкою і стручкової квасолею - фото крок 13
13. Ось такий він у розрізі. Смачного!

Схожі рецепти