Салат з шинкою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Спонтанно виникла ідея приготувати ось такий смачний і апетитний салатик. Продукти знайшлися в холодильнику. Вийшло дуже смачно і просто. Таким салатом не гріх і друзів пригостити!
Для приготування салату з шинкою і квасолею вам не доведеться щось варити попередньо. Він готується дуже швидко, т.К. Інгредієнти використовуємо готові. Потрібно лише все нарізати. Заправте салат улюбленим майонезом і подавайте. Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Ковбаса варено-копчена - 200 грам
- Корейська морквина - 200 грам
- Квасоля консервована червона - 400 грам (в соусі)
- Петрушка, пучок - 1 штука
- Цибуля зелена, пучок - 1 штука
- Майонез - 20 грам
- Сіль, чорний перець - - За смаком
1. Для приготування салату нам необхідні: квасоля червона консервована в томатному соусі, Зелена цибуля, петрушка, корейська морквина, ковбаса варено-копчена.
2. Зелену цибулю нарізати дрібно гострим ножем.
3. Петрушку подрібніть дрібно. Перед нарізкою у петрушки видаліть жорсткі стебла.
4. Соломкою нарізаємо варено-копчену ковбасу.
5. У салатник з'єднуємо ковбасу, зелень. Додаємо промиту від соусу квасоля. Додаємо корейську моркву без рідини.
6. Заправляємо салат майонезом. Додаємо сіль і перець за смаком і подаємо до столу.
7. Салат можна подати як на буденний стіл - до обіду або вечері, так і на свято. Красиво виглядає порційна подача в креманках на ніжці. Смачного!