Рецепт Салат з шинкою і квасолею фото

Салат з шинкою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля , Шинка
Пісні страви
На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Спонтанно виникла ідея приготувати ось такий смачний і апетитний салатик. Продукти знайшлися в холодильнику. Вийшло дуже смачно і просто. Таким салатом не гріх і друзів пригостити!

Опис приготування:

Для приготування салату з шинкою і квасолею вам не доведеться щось варити попередньо. Він готується дуже швидко, т.К. Інгредієнти використовуємо готові. Потрібно лише все нарізати. Заправте салат улюбленим майонезом і подавайте. Удачі в приготуванні і гарного дня!

  • Ковбаса варено-копчена - 200 грам
  • Корейська морквина - 200 грам
  • Квасоля консервована червона - 400 грам (в соусі)
  • Петрушка, пучок - 1 штука
  • Цибуля зелена, пучок - 1 штука
  • Майонез - 20 грам
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
салат з шинкою і квасолею - фото крок 1
1. Для приготування салату нам необхідні: квасоля червона консервована в томатному соусі, Зелена цибуля, петрушка, корейська морквина, ковбаса варено-копчена.
салат з шинкою і квасолею - фото крок 2
2. Зелену цибулю нарізати дрібно гострим ножем.
салат з шинкою і квасолею - фото крок 3
3. Петрушку подрібніть дрібно. Перед нарізкою у петрушки видаліть жорсткі стебла.
салат з шинкою і квасолею - фото крок 4
4. Соломкою нарізаємо варено-копчену ковбасу.
салат з шинкою і квасолею - фото крок 5
5. У салатник з'єднуємо ковбасу, зелень. Додаємо промиту від соусу квасоля. Додаємо корейську моркву без рідини.
салат з шинкою і квасолею - фото крок 6
6. Заправляємо салат майонезом. Додаємо сіль і перець за смаком і подаємо до столу.
салат з шинкою і квасолею - фото крок 7
7. Салат можна подати як на буденний стіл - до обіду або вечері, так і на свято. Красиво виглядає порційна подача в креманках на ніжці. Смачного!

Схожі рецепти