Салат з квасолею та селерою
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте хороший, недорогий і смачний салатик? Рекомендую відмінний варіант, як приготувати салат з квасолею і селерою. Такий можна зробити взимку або влітку, перейти на закуску або характер з.
Можна використовувати червону, білу або чорну консервовану квасолю. Продається суміш різних бобових, думаю, вона теж підійде. Салатик можна заправити майонезом або сметаною. Квасоля багата вітамінами і дуже ситна, тому навіть такий простий салатик, що складається всього з 3 інгредієнтів, подарує вам відчуття ситості.
- Квасоля консервована - 400 грам
- Стебло селери - 2 штуки
- Майонез - 1/4 склянки
- Йогурт - 1/3 склянки
- Яйця - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Відкиньте консервовану квасолю на сито, промийте її і викладіть в миску. Наріжте стебло селери і додайте до квасолі.
2. Заправте салат майонезом і йогуртом, сіль і poperčite, перемішайте.
3. Відваріть яйце і очистіть від шкаралупи, наріжте його кубиками і додайте до салату.
4. Насолоджуйтесь смачним салатом відразу.