Салат з квасолею та селерою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.
Шукаєте хороший, недорогий і смачний салатик? Рекомендую відмінний варіант, як приготувати салат з квасолею і селерою. Такий можна зробити взимку або влітку, перейти на закуску або характер з.
Опис приготування:
Можна використовувати червону, білу або чорну консервовану квасолю. Продається суміш різних бобових, думаю, вона теж підійде. Салатик можна заправити майонезом або сметаною. Квасоля багата вітамінами і дуже ситна, тому навіть такий простий салатик, що складається всього з 3 інгредієнтів, подарує вам відчуття ситості.
- Квасоля консервована - 400 грам
- Стебло селери - 2 штуки
- Майонез - 1/4 склянки
- Йогурт - 1/3 склянки
- Яйця - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Відкиньте консервовану квасолю на сито, промийте її і викладіть в миску. Наріжте стебло селери і додайте до квасолі.
2. Заправте салат майонезом і йогуртом, сіль і poperčite, перемішайте.
3. Відваріть яйце і очистіть від шкаралупи, наріжте його кубиками і додайте до салату.
4. Насолоджуйтесь смачним салатом відразу.