Салат з курки і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже простим варіантом, як приготувати салат з курки і сиру, гідний меню хорошого ресторану. Легкий, неймовірно вишуканий, дуже рекомендую спробувати приготувати.
Цей салатик точно припаде до смаку всім любителям легких і корисних страв. Проста заправка на основі сметани, зелень і овочі, в поєднанні з курочкою і блакитним сиром - це щось дійсно приголомшливе. Спробувавши раз, ви обов'язково захочете приготувати його знову!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Шпинат - 1 пучок (або мікс-салат)
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки (або 4-5 чері)
- Блакитний сир - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. Курячі грудки вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте спеції при бажанні. Розігрійте на сковороді трохи олії і обсмажте грудку.
2. Вимийте і висушіть овочі та зелень. Очистіть моркву і наріжте тонкими стрічками.
3. При бажанні моркву можна трохи підсмажити в духовці. Просто викладіть на деко, застелений фольгою або пергаментом, додайте трохи олії і відправте в духовку хвилин на 10-12.
4. З заправкою теж все досить просто: з'єднайте сметану, трохи винного оцту, сіль, перець і спеції за смаком. Все ретельно перемішайте.
5. Викладіть зелень в салатник, додайте половину заправки і акуратно перемішайте.
6. На тарілку для подачі викладіть шпинат, грудку, овочі і шматочки блакитного сиру. Полийте зверху заправкою - і можна пробувати.
Смачного!
Смачного!