Салат з копченої ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з копченої ковбасою обов'язково підкорить вас своїм неповторним смаком. За рахунок інших інгредієнтів, таких як помідори і зелень, він виходить досить легким і свіжим. Готуємо разом!
Хочете приготувати смачний і пікантний салатик? Тоді обов'язково прочитайте цей рецепт. Ви можете використовувати для нього будь-які листя салату, але ідеально підійде рукола. Вона має пікантну острінкой, тому відмінно поєднується з ковбаскою. Як приготувати салат з копченою ковбасою, читайте тут.
- Ковбаса сирокопчена - 100 грам
- Яйця перепелині - 10 штук
- Черрі - 200 грам
- Рукола - 200 грам
- Горошок зелений в стручках - 150 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Стручки цукрового горошку вимийте і бланшувати їх в окропі три хвилини. Потім відразу ж помістіть стручки в воду з льодом, щоб вони залишилися яскравого зеленого кольору і не потемніли.
Відваріть перепелині яйця. Для цього покладіть їх у каструльку і залийте водою. Потім доведіть її на плиті до кипіння. Варіть кілька хвилин, потім обдайте крижаною водою, очистіть від шкаралупи. Кожне яйце розріжте на дві рівні половинки.
Помідори черрі вимийте і висушіть на паперових рушниках. Потім розріжте кожен томат на дві частини.
Викладіть в миску вимитий і обсушенний салат, потім помідори, горошок і яйця. Додайте тонкі скибочки копченої ковбаси і заправте все сумішшю з оливкової олії і винного оцту. Приправити сіллю і poperčite, ретельно все перемішайте.