Салат з консервованою кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і повсякденний салат на вечерю або на полуденок. Подається до столу тільки свіжоприготований. Майонез можна замінити на рослинне масло.
Для салату відцідити кукурудзу від рідини. Додайте до неї два види нашаткованої капусти, зелень і спеції, сіль, майонез. Перемішайте і салат готовий!
- Консервована кукурудза - 100 грам
- Капуста Пекінська - 200 грам
- Капуста червонокачанна - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Майонез - За смаком
- Кріп - За смаком
Приготуйте продукти для салату. Всі овочі ретельно вимийте. Відкрийте банку з кукурудзою від відцідити її від рідини.
Наріжте тонко капусту пекінську.
Наріжте тонко капусту краснокочанную.
Складіть в глибокий салатник обидва види капусти, кукурудзу консервовану, рубаний кріп, сіль, спеції і майонез.
Перемішайте ретельно салат. Додайте пару крапель лимонного соку. Подайте салат до столу. Приємного!