Салат з консервованою кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Легкий і повсякденний салат на вечерю або на полуденок. Подається до столу тільки свіжоприготований. Майонез можна замінити на рослинне масло.
Опис приготування:
Для салату відцідити кукурудзу від рідини. Додайте до неї два види нашаткованої капусти, зелень і спеції, сіль, майонез. Перемішайте і салат готовий!
- Консервована кукурудза - 100 грам
- Капуста Пекінська - 200 грам
- Капуста червонокачанна - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Майонез - За смаком
- Кріп - За смаком
Приготуйте продукти для салату. Всі овочі ретельно вимийте. Відкрийте банку з кукурудзою від відцідити її від рідини.
Наріжте тонко капусту пекінську.
Наріжте тонко капусту краснокочанную.
Складіть в глибокий салатник обидва види капусти, кукурудзу консервовану, рубаний кріп, сіль, спеції і майонез.
Перемішайте ретельно салат. Додайте пару крапель лимонного соку. Подайте салат до столу. Приємного!