Рецепт Салат «мімоза» з горбушою консервованою фото

Салат «мімоза» з горбушою консервованою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви любите"Мімозу" , але сардини в салаті вам вже набридли, сьогодні розповім, як приготувати його з горбушей консервованої. Рецепт підкорить вас з першої дегустації, не сумнівайтеся!

Опис приготування:

Мімоза - дивовижний салат, який підійде як на повсякденний, так і на святковий стіл, адже унікальний смак в поєднанні з прекрасним видом точно справить фурор на гостей вашого будинку. Найчастіше все звикли готувати"Мімозу" з сардинами. Сьогодні я вам розповім, як приготувати салат"Мімоза" з консервованої горбушей. Горбуша дозволить звичного салату розкритися по-новому і внести у смак нові відтінки. Не бійтеся експериментувати, смачного!

  • Консервована горбуша - 250 грам
  • Картопля - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
1
Для початку необхідно відварити картоплю і моркву. Після цього очищаємо овочі і починаємо натирати картоплю на крупній тертці. Це стане першим шаром салату.
2
Далі викладаємо консервовану горбушу. Попередньо рекомендується розім'яти горбушу виделкою до однорідної маси. Зверху викладаємо шар цибулі. Його можна порізати або дрібним кубиком, або великим кільцями. Лук необхідно попередньо обдати окропом, щоб прибрати зайву гіркоту. Зверху викладаємо шар майонезу.
3
Відварену моркву натираємо на тертці і викладаємо поверх майонезу. Поверх моркви рівномірним шаром розподіляємо тертий сир.
4
Відокремлюємо білки від жовтків, зверху викладаємо натерті білки. Змащуємо верхній шар салату майонезом і прикрашаємо подрібненими жовтками і нарізаною зеленою цибулею. Салат"Мімоза" з консервованої горбушей готовий, смачного!

Схожі рецепти