Салат з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Це прекрасний повсякденний салат для вечері або обіду. Як консервованої риби вибирайте будь-яку консерву в маслі на свій смак, я зупинила свій вибір на сардині.
Салатик дуже простий, але це не означає, що він підходить тільки для повсякденного раціону. Я б навіть сказала навпаки: рецепт, як приготувати салат з консервованою рибою, відмінно підходить для свят.
- Сардина в маслі - 250 грам (консерви)
- Яйце варене - 3 штуки
- Мал - 50 грам (сирої)
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Відкрийте консерву, злийте рідину, залиште буквально столову ложку, щоб салат був більш соковитим. Відваріть яйця круто, остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Промийте і переберіть рис, залийте склянкою води і відваріть до готовності, сіль за смаком.
Розімніть рибу виделкою, влийте ложку рибної юшки, перемішайте.
Поріжте ріпчасту цибулю якомога дрібніше, ошпарьте його окропом, щоб гіркота пішла.
Яйця порубати невеликими кубиками.
Зберіть салат, додайте в нього майонез. Перемішайте. Сіль і інші спеції додавайте до смаку.
Подавайте салат на листочку салату, прикрасивши кукурудзою. Смачного!