Рецепт Салат з консервованою рибою фото

Салат з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Яйця, Кукурудза, Сардина, Консервована кукурудза
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Це прекрасний повсякденний салат для вечері або обіду. Як консервованої риби вибирайте будь-яку консерву в маслі на свій смак, я зупинила свій вибір на сардині.

Салатик дуже простий, але це не означає, що він підходить тільки для повсякденного раціону. Я б навіть сказала навпаки: рецепт, як приготувати салат з консервованою рибою, відмінно підходить для свят.

  • Сардина в маслі - 250 грам (консерви)
  • Яйце варене - 3 штуки
  • Мал - 50 грам (сирої)
  • Кукурудза консервована - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
салат з консервованою рибою - фото крок 1
Підготуйте продукти для салату. Відкрийте консерву, злийте рідину, залиште буквально столову ложку, щоб салат був більш соковитим. Відваріть яйця круто, остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Промийте і переберіть рис, залийте склянкою води і відваріть до готовності, сіль за смаком.
салат з консервованою рибою - фото крок 2
Розімніть рибу виделкою, влийте ложку рибної юшки, перемішайте.
салат з консервованою рибою - фото крок 3
Поріжте ріпчасту цибулю якомога дрібніше, ошпарьте його окропом, щоб гіркота пішла.
салат з консервованою рибою - фото крок 4
Яйця порубати невеликими кубиками.
салат з консервованою рибою - фото крок 5
Зберіть салат, додайте в нього майонез. Перемішайте. Сіль і інші спеції додавайте до смаку.
салат з консервованою рибою - фото крок 6
Подавайте салат на листочку салату, прикрасивши кукурудзою. Смачного!

Схожі рецепти