Салат «мімоза» з консервованої горбушою
(покроковий рецепт з фото)
У цього салату безліч шанувальників, так як він нескладний, досить ситний і завжди виходить навіть у новачків на кухні. Сьогодні презентую вам свій варіант улюбленої класики.
Розповім, як приготувати салат "мімоза" з консервованої горбушей на святковий стіл або для щоденного меню. Найкраще відварити овочі заздалегідь, щоб вони як слід охололи. Я вважаю за краще робити це з вечора. Тоді час, витрачений на процес, можна істотно скоротити
- Горбуша консервована - 280 грам
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль, майонез, Зелена цибуля - За смаком
1
Картоплю і моркву вимийте і відваріть до готовності.
2
Після остудіть добре, очистіть і натріть на тертці.
3
Яйця відварити, остудіть і очистіть. Натріть окремо білки і жовтки.
4
Рибку розімніть виделкою і викладіть на тарілку для подачі або в салатник.
5
Зверху викладіть шар картоплі. Підсолити трохи і змастіть щедро майонезом.
6
Слідом - морква. Знову покладіть трохи солі і майонезу, інакше салат буде сухим.
7
Викладіть шар білків і трохи змастіть майонезом.
8
Терті жовтки з'єднайте з подрібненою зеленою цибулею і викладіть зверху. Тепер салат "мімоза" з консервованої горбушей можна відправити в холодильник на годинку, щоб він просочився.