Салат з Кіріешкі і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і ситний салат з Кіріешкі і ковбасою можна приготувати за лічені хвилини, якщо у вас під рукою є ковбаса. Заправляти блюдо краще майонезом, так як від сметани блюдо "попливе" .
Барвистий салат можна доповнити вареними курячими або перепелиними яйцями, помідорами. Якщо ж блюдо готується заздалегідь, то все нарізки можна перемішати з майонезом і охолодити в холодильнику, а Кириешки додати вже при подачі салату на стіл.
- Ковбаса - 200 грам (будь-якого сорту)
- Огірок - 2 штуки
- Сухарики "кіріешкі" - 1 штука (пачка)
- Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
- Зелень - 0, 25 пучка
- Сіль - 1 штука
Підготуйте зазначені інгредієнти. Сорт ковбаси може бути будь-який: молочна, докторська, шинка, копчена і т.Д.
Свіжі огірки ретельно промийте в воді, видаліть шипи і зріжте хвостики. Наріжте півкільцями в салатник або глибоку ємність.
Ковбасу очистіть від оболонки, наріжте колами, а кола - брусочками і додайте в ємність до огірків.
Розкрийте пачку з сухариками обраного вами смаку. Пересипьте їх в ємність.
Prisoe, викладіть майонез. Промийте свіжу зелень кропу або петрушки, подрібніть її та додайте до решти інгредієнтів. Акуратно все перемішайте.
Викладіть салат з Кіріешкі і ковбасою на тарілки і подайте до столу відразу ж після його приготування, поки овочі не випустили сік.