Рецепт Салат з Кіріешкі і копченою ковбасою фото

Салат з Кіріешкі і копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сухарики , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Якщо у вас залишилася копчена ковбаса, то з такого продукту дуже легко приготувати соковитий салат, з'єднавши його з додатковими інгредієнтами. Актуальною добавкою будуть Кириешки і солоні огірки.

Опис приготування:

Святкове блюдо можна приготувати зі звичайних інгредієнтів, які є в холодильнику або на кухні. Соковитий салат напевно припаде до смаку чоловікам, які люблять поєднання солоних і копчених продуктів в одній страві. Сорт копченої ковбаси може бути будь-яким - вибирайте за бажанням.

  • Ковбаса - 150 грам (копчена)
  • Сухарики"Кіріешкі" - 20 грам
  • Огірок - 1-2 штук (солоний)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
  • Куряче яйце - 2 штуки (отвраное)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
салат з Кіріешкі і копченою ковбасою - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Сухарики можете придбати з будь-яким смаком.
салат з Кіріешкі і копченою ковбасою - фото крок 2
Ковбасу очистіть від оболонки, наріжте кубиками і висипте в миску або салатник. Солоні, квашені або мариновані огірки наріжте такими ж кубиками і залиште нарізку на 5 хвилин на досочке, щоб з неї виділився сік. Потім відіжміть і додайте до ковбаси.
салат з Кіріешкі і копченою ковбасою - фото крок 3
Відварені курячі яйця очистіть від шкаралупи, промийте у воді і натріть на тертці з великими вічками. Сухарики висипте в ємність разом з яєчною масою, за потреби - розламати на декілька частин.
салат з Кіріешкі і копченою ковбасою - фото крок 4
Злегка посоліть і поперчіть, викладіть майонез будь-якої жирності і перемішайте все блюдо. Якщо любите більш пікантні смаки, то додайте подрібнену зелену цибулю або часник.
салат з Кіріешкі і копченою ковбасою - фото крок 5
Викладіть приготований салат з копченої ковбаси і Кіріешкі на блюдо або в піалу, подайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню.

Схожі рецепти